BIENVENIDOS




Este es el BLOG DE LA REVISTA Y DEL FOMENTO DE LA LECTURA EN NUESTRO INSTITUTO.



Si tienes algo que contar, lo que sea, tendrás que mandármelo al email eclari@iesgonzaloanaya.com




miércoles, 20 de noviembre de 2013

PREMIS EXTRAORDINARIS

Benvolguts companys, estem d'enhorabona!
Ha eixit publicat en el DOCV de 18/11/2013, la resolució per la qual es concedeixen els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d'Educació Primària i Secundària Obligatòria corresponent al curs 2012-2013.
D'aquest Institut participava Lucía Ferrón Vivó (actualment en 1º de Batxillerat Tecnològic) i ho feia amb una nota mitjana de 9,45; i encara que no ha aconseguit el premi extraordinari per no tenir nota mitjana un 10, sí que se li ha atorgat l'esment honorífic que ja consta en el seu historial acadèmic i que reconeix els seus esforços donades les seues característiques personals i socials, així com els alts resultats obtinguts.
Així mateix, tenim entre el nostre nou alumnat a 5 alumnes provinents dels col·legis de primària adscrits a aquest Centre i que apareixen en les llistes dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic d'Educació Primària corresponent al curs 2012-2013, tots ells amb 10 com a nota mitjana. Són els següents:
1º A: - María Ferrón Vivó
         - Julia Moreno Díaz
         - Gabriel Sevilla Costa
         - María Ventura Bañuls

1º B: - Álvaro Rodríguez Sanz
Tot l'alumnat premiat rebrà un diploma a l'excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, que serà lliurat en un acte acadèmic organitzat a aquest efecte.
Estem orgullosos d'ells i elles i desitgem que continuen amb aquests resultats.
Enhorabona!


Entrada enviada por: Pilar Coronado