BIENVENIDOS




Este es el BLOG DE LA REVISTA Y DEL FOMENTO DE LA LECTURA EN NUESTRO INSTITUTO.



Si tienes algo que contar, lo que sea, tendrás que mandármelo al email eclari@iesgonzaloanaya.com




jueves, 9 de febrero de 2017

PRINCESAS


El passat dia 7 de febrer l'alumnat de 1º de Batxiller va assistir, en el teatre Olimpia de València, a l'espectacle de dansa «Princesas o comerse la vida», posada en escena per Extremus Danza. 
La temàtica de l'obra era l'anorèxia i altres trastorns alimentaris i va ser seguida d'una xicoteta xerrada amb els/as ballarins de la companyia, la directora de l'espectacle Eva Moreno i psicòlegs de AVALCAB ( associació valenciana de familiars i pacients amb trastorns de la conducta alimentària).
 En aquesta xerrada es va incidir en la necessitat de recolzar a les persones que sofreixen aquests trastorns i en el paper tan negatiu que exerceixen els cànons de bellesa establerts socialment, especialment en el cas de les noies (encara que no és exclusiu d'elles).
En l'espectacle es combina el ball flamenc i la dansa espanyola i dansa contemporània. Malgrat que el nostre alumnat no està acostumat a aquest tipus d'espectacles, va ser seguit amb gran atenció i valorat positivament per la seua banda. 
Aquesta activitat ha estat promoguda per la Coordinació d'igualtat que, entre altres funcions, té la d'educació en la prevenció de trastorns alimentaris en joves.

Mª José Borrás. Coordinadora d'igualtat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario